M

Fotografie, kids fotografie, illustratieve fotografie. Neem een kijkje in mijn portfolio.

Volg mij ook op Social Media

Fotografie + Vormgeving

“Het liefst maak ik frisse vrolijke beelden met een positieve vibe. Helder en licht met lekker veel kleur”

Als fotograaf houdt Annemiek zich bezig met het bedenken van beelden. Niet te serieus, gewoon hoe het is, op waarheid berust. Misschien een beetje mooier en vrolijker. Maar dat hoeft niet. Positief bedoeld, dat wel.

Annemiek werkt freelance als fotograaf en creative in een brede zin van het woord. Vormgeving van beeld, nieuwsbrieven, websites, brochures, etc., etc. Leuke input voor je social media….

You name it! 

Annemiek maakt ook kaarten en posters, met vrolijke teksten en beelden. Motiverend, of juist niet. Het is ok. Niks moet alles mag, dat werk. Wil je de laatste designs zien? Neem dan een kijkje in de webshop “A Happy Face” voor de laatste collectie.

Wil je een catalogus aanvragen? dat kun je op deze pagina doen.
voorbeelden werk A Happy Face

In 2005 volgde zij de opleiding dtp  op het grafisch lyceum. Sinds 2006 is Annemiek actief als freelance dtp-er / vormgever door de jaren heen heeft zij zich verder ontwikkeld op het gebied van grafische vormgeving voor web en print. In 2015 heeft zij de Vakopleiding Fotografie aan de Fotovakschool in Amsterdam gevolgd.

Annemiek denkt graag met je mee over concepten. Bel 0615 14 40 83 of mail annemiek(at)ahappyface(punt)nl voor een afspraak.

" Yesterday I was clever, so I wanted to change the world, today I am wise, so I am changing myself." Rumi