M

Fotografie, kids fotografie, illustratieve fotografie. Neem een kijkje in mijn portfolio.

Volg mij ook op Social Media

Vormgeving

Vormgeving

Kom je zelf niet toe aan het vermelden van die laatste projecten of een mooie productweergave? Wil je graag wekelijks iets aan promotie doen maar kost dit simpelweg te veel tijd? Ik wil dit graag voor je oppakken. Op een vaste dag per week spreken we de activiteiten door en ga ik er mee aan de slag. Scheelt jou tijd en gedoe.

En alles is weer fijn up to date!

vormgeving social media
Fotografie vormgeving eurostairs

Social Media en nieuwsbrieven

Ik hou me bezig met vormgeving van drukwerk, websites, brochures, flyers, nieuwsbrieven, websites, social media posts, etc etc. Eigenlijk van alles. Online en Offline.

Vanuit de bestaande huisstijl kan ik bijvoorbeeld maandelijkse nieuwsbrieven opmaken en versturen, social media berichten opstellen en een plaatsingsschema maken. Of gewoon een mooie brochure! Alles tegen een vooraf afgesproken uurtarief of totaalprijs.

Dus geen verrassingen achteraf.

Productfotografie

Heb je foto’s nodig voor een brochure, catalogus, webshop of voor op je Socials? We gaan de producten zo duidelijk mogelijk fotograferen. In een sfeerbeeld of juist op een witte achtergrond. We brengen het product zo aantrekkelijk mogelijk in beeld. In een vooraf afgesproken sfeer.

Ergens op locatie of in de studio, hangt af van het formaat van de producten. Alles is mogelijk!

vormgeving a happy face

Van gedachten wisselen?

Naam*

Email*

Onderwerp

Typ hier jouw berichtje